preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Bjelovar

Static HTML

GLAZBENI VREMEPLOV

Autor: Danica Barišić, 2. 11. 2021. 12:39

Glazbeni vremeplov novi je međunarodni eTwinning projekt pokrenut u sklopu nastave Glazbene kulture. U projektu sudjeluju učenici sedmih razreda MŠ i PŠ Ciglena te članovi školskog pjevačkog zbora.

Cilj projekta je upoznati učenike sa kvalitetnom zabavnom, popularnom i rock glazbom 20. stoljeća na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Sjeverne Makedonije. Ovim projektom projektni partneri žele kod učenika razvijati opću glazbenu kulturu na suradnički način kroz istraživanja, slušanje glazbe i aktivno muziciranje. Uz opću/popularnu glazbenu kulturu učenici će razvijati komunikacijske, jezične i IKT vještine te toleranciju i suradnju s učenicima iz susjednih zemalja jer glazba ne poznaje granice.

Projektni zadaci i aktivnosti bit će ravnomjerno raspoređeni među partnerima, realizirat će se putem individualnog i grupnog rada te u suradničkim timovima. Učenici će biti uključeni u provedbu svih projektnih aktivnosti putem redovne nastave Glazbene kulture, INA eTwinning i ostalih glazbenih INA. Projekt će trajati od lipnja 2021. do srpnja 2022. godine.

Očekujemo da će učenici kroz ovaj glazbeni vremeplov: steći znanja o zabavnoj, popularnoj i rock glazbi 20. stoljeća; razviti glazbeni ukus i glazbene vještine; razviti toleranciju, prijateljstvo i dobrosusjedske odnose; razviti komunikacijske, prezentacijske i IKT vještine.

Projektne aktivnosti možete pratiti i na web stranici projekta - GLAZBENI VREMEPLOV

 [više]

eTwinning Annual Conference 2021

Autor: Danica Barišić, 29. 10. 2021. 19:17

Europska godišnja eTwinning konferencija 2021. održava se online od 28. do 30. listopada. Na otvaranju konferencije bila je i svečana ceremonija dodjele Europske eTwinning nagrade 2021. tijekom koje je prikazan kratak film o našem nagrađenom projektu Animal Friends in an Animal-Friendly World.

Na sljedećim poveznicama možete pogledati konferenciju i film:

eTwinning Conference 2021

Animal friends in Animal-friendly world - European eTwinning Prizes 21 

 [više]

Europska oznaka kvalitete

Autor: Danica Barišić, 29. 10. 2021. 07:10

Projekt Happy Birthday, Beethoven! dobio je i Europsku oznaku kvalitete što znači da je rad učitelja, učenika i škole prepoznat na najvišoj europskoj razini.

 [više]

Nacionalna oznaka kvalitete

Autor: Danica Barišić, 7. 10. 2021. 19:02

Međunarodni projekt Happy Birthday, Beethoven! koje se provodio cijelu 2020. godinu s ciljem obilježavanja 250 godina od rođenja velikog skladatelja dobio je Nacionalnu oznaku kvalitete. Nacionalna oznaka kvalitete dodjeljuje se učenicima i učiteljima s izvrsnim eTwinning projektima te potvrđuje da je projekt ispunio određene standarde. 

 [više]

Europska eTwinning nagrada 2021.

Autor: Danica Barišić, 23. 9. 2021. 17:22

  

 [više]

Video čestitka

Autor: Danica Barišić, 6. 5. 2021. 07:51

Središnja služba za podršku eTwinninga u suradnji s Europskom komisijom pripremila je ovaj video čestitke za pobjednike projekta Animal Friends in an Animal-Friendly World.

 [više]

Posjet Gradskom muzeju Bjelovar

Autor: Danica Barišić, 24. 3. 2021. 18:11

    U našem ovogodišnjem međunarodnom projektu LET'S MEET IN THE MEDITERRANEAN zadatak projektnih partnera je upoznati sličnosti i razlike u kulturnoj baštini zemalja na Mediteranu. Jedna od projektnih tema je upoznavanje sa narodnom nošnjom. Kako bi što bolje odradili ovaj zadatak uputili smo se razgledati etnološku zbirku u Gradskom muzeju Bjelovar. Od kustosa, gospodina Tomislava Matića učenici su doznali sve o povijesti narodne nošnje bilogorskog kraja te kako se je ona nekada izrađivala. Učenici su se iznenadili koliko je nekada bilo potrebno vremena za izradu jednog odjevnog predmeta – mjeseci rada i truda, od sadnje lana ili konoplje, izrade platna na tkalačkom stanu do šivanja pojedinog komada odjeće.

 [više]

"Kava s eTwinning ambasadorima"

Autor: Danica Barišić, 10. 3. 2021. 15:11

Projekt Animal Friends in an Animal-Friendly World predstavljen je i na webinaru "Kava s eTwinning ambasadorima":

Snimku webinara možete pogledati OVDJE.

 [više]

Međunarodni uspjeh naše škole u medijima

Autor: Danica Barišić, 3. 3. 2021. 14:25

Povodom dobivanja Europske eTwinning nagrade 2021. protekli tjedan protekao je vrlo burno. Veliko hvala ravnateljici škole Martini Supančić i kolegama na čestitkama, lijepim riječima i podršci. Hvala medijima koji su ovu, za našu školu vrlo značajnu vijest prenijeli u tisku, na portalima i televiziji. 

 

Europske eTwinning nagrade 2021.

Veliki međunarodni uspjeh učiteljice Danice Barišić i njezine eTwinning skupine

Međunarodni uspjeh učiteljice Danice Barišić

Inovativne hrvatske učiteljice

Najveće moguće priznanje stiže u I. osnovnu školu

HRT Vijesti

Radio Terezija

 

 [više]

Europska eTwinning nagrada 2021.

Autor: Danica Barišić, 19. 2. 2021. 15:01

Više o samoj nagradi pročitajte OVDJE.

 [više]

Dan sigurnijeg interneta 2021.

Autor: Danica Barišić, 10. 2. 2021. 14:24

Učenici eTwinneri PŠ Ciglena i ove godine aktivno su obilježili Dan sigurnijeg interneta nizom različitih aktivnosti. Igrajući društvenu igru učenici su ponovili pravila ponašanja na internetu te pravila pisanja i slanja elektroničke pošte. Da bi došli do cilja igre morali su odgovoriti na mnoga pitanja, ali i jedan drugome podijeliti dobar savijet za sigurno korištenje interneta s posebnim naglaskom na ponašanje putem društvenih mreža te kako prepoznati opasnosi i kako se zaštititi od virtualnog zlostavljanja. Na temu sigurnosti na internetu učenici su izradili i kviz u alatu Wordwall.

 [više]

Happy Birthday, Beethoven!

Autor: Danica Barišić, 10. 12. 2020. 12:59

Godina obilježavanja 250 godina od rođenja velikog skladatelja Ludwiga van Beethovena, a time i naš jednogodišnji projekt, bliži se svome kraju i vrhuncu. Učenici eTwinneri izradili su čestitke koje su poštom poslane u rodnu kuću skladatelja u grad Bonn u Njemačkoj te muzej posvećen Beethovenu u Beču u Austriji. 

 [više]

Happy Birthday, Beethoven!

Autor: Danica Barišić, 12. 11. 2020. 10:12

Predstavljamo vam jednu od projektnih aktivnosti međunarodnog eTwinning projekta Happy Birthday, Beethoven! u koju su bili uključeni učenici petih razreda MŠ i PŠ Ciglena. Zadatak je bio napraviti likovne radove slušajući glazbu Ludwiga van Beethovena koji je realiziran na nastavi Likovne kulture pod mentorstvom učiteljice Lorene Buršić-Lukić. Voditeljica projekta je učiteljica Glazbene kulture Danica Barišić.

Likovni problem: crte i plohe / likovna tehnika: pastele / likovni motiv: Ludwig van Beethoven - Mjesečeva sonata, 5. simfonija u c-molu, Za Elizu.

Klikom na fotografiju pogledajte radove učenika naše škole.

Klikom na fotografiju pogledajte radove učenika na online izložbi svih projektnih partnera. 

 [više]

Happy Birthday, Beethoven!

Autor: Danica Barišić, 12. 11. 2020. 08:51

Danas su učenici izradili plakate za školski pano kako bi svim učenicima u školi predstavili barem dio aktivnosti iz projekta Happy Birthday, Beethoven!. Jedan od plakata posvećen je Beethovenovoj 9. simfoniji u d-molu o kojoj su učenici više istraživali te o svojim saznanjima pisali u zajedničku e-knjigu projekta. Ovu temu izabrali smo iz razloga što je Beethovenova 9. simfonija u d-molu prvo glazbeno djelo koje se našlo na UNESCO-von popisu svjetske kulturne baštine baštine. 

  

 [više]

Europska oznaka kvalitete

Autor: Danica Barišić, 28. 10. 2020. 16:15

Naša škola nagrađena je Europskom oznakom kvalitete za izvrsnost rada u eTwinning projektima Landscapes, cuisine and culture in your region i Animal Friends in an Animal-Friendly World. To znači da su rad mentora, rad naših učenika i naše škole prepoznati na najvišoj europskoj razini.

 [više]

Happy Birthday, Beethoven!

Autor: Danica Barišić, 14. 10. 2020. 18:41

I ove školske godine učenici eTwinneri marljivo rade na novim projektnim zadacima. Ove godine u cijeloj Europi slavi se 250 godina od rođenja skladatelja Ludwiga van Beethovena, a naša škola sudjelovat će u obilježavanju ove velike obljetnice putem eTwinning projekta Happy Birthday, Beethoven! Kao jedna od brojnih projektnih aktivnosti je i izvođenje Beethovenove glazbe. Naši učenici svojim projektnim partnerima predstavili su se sviranjem Ode radosti na boomwhackersima.

Klikom na fotografiju možete pogledati video!

 [više]

Oznaka kvalitete

Autor: Danica Barišić, 1. 10. 2020. 08:24

Za učenike eTwinnere PŠ Ciglena i učiteljicu stigla je još jedna Nacionalna oznaka kvalitete za jednogodišnji projekt Landscapes, cuisine and culture in your region. Nacionalna služba za podršku projekt je nagradila zbog korištenih pedagoških inovacija, integracije projekta u kurikulum te ostvarene kvalitetne suradnje među partnerskim školama. Također, u projektu je korišten niz web alata, naročito u vrijeme nastave na daljinu kada je odrađena završna faza projekta. I ovoga puta pohvaljujem učenike Ninu, Ivonu, Patriciju, Lanu, Matea i Dominika za suradnju i rad na projektu te zahvaljujem njihovim roditeljima, braći i sestrama, a mojim bivšim učenicima, koji su u vrijeme nastave na daljinu pomogli da se projekt u potpunosti realizira.

 

 [više]

Oznaka kvalitete

Autor: Danica Barišić, 23. 9. 2020. 14:41

Učenicima i učiteljici dodijeljena je Oznaka kvalitete za prošlogodišnji jednogodišnji projekt Animal Friends in an Animal-Friendly World. Kako stoji u objašnjenju Nacionalne službe za podršku tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije u osvještavanju učenika o zaštiti i pravima životinja. Projekt je integriran u kurikulum, a uključena je i lokalna zajednica te je ostvarena suradnja i komunikacija među partnerskim školama. Tijekom provedbe projekta korišten je niz web alata, a rezultati i diseminacija projekta kvalitetno su predstavljeni u školi, na TwinSpaceu i društvenim stranicama. Ostvareni su svi zadani ciljevi uključujući i sigurnost na internetu.

Ovim putem pohvaljujem Ninu, Patriciju, Ivonu, Lanu, Dominika i Matea, učenike prošlogodišnjeg 7. razreda PŠ Ciglena na radu i suradnji naročito u vrijeme nastave na daljinu kada je projekt završen u otežanim uvjetima rada. 

 

 [više]

Animal Friends in an Animal-Friendly World

Autor: Danica Barišić, 19. 6. 2020. 10:46

U završnoj fazi projekta Animal Friends in an Animal-Friendly World učenici su putem onlin kviza pokazali znanje vezano uz provođenje projekta te zaslužno stekli certifikate za stečene kompetencije. 

 

    

 
 [više]

Animal Friends in an Animal-Friendly World

Autor: Danica Barišić, 11. 6. 2020. 11:52

U nastavi na daljinu uspjeli smo realizirati i zadnji projektni zadatak u projektu Animal Friends in an Animal-Friendly World. Svojim projektnim partnerima predstavili smo školski akvarij te rad učenika u izvannastavnoj aktivnosti Ljubitelji prirode. 

Ovim putem zahvaljujemo učiteljici Prirode i Biologije Maji Puc te učiteljici Engleskog jezika Martini Supančić na velikoj pomoći u realizaciji ovog projektnog zadatak. 

Klikom na sliku možete pogledati video. 

 [više]

Landscapes, cuisine and culture in your region

Autor: Danica Barišić, 6. 6. 2020. 12:22

Naše aktivnosti u eTwinning projektima vrijedno i redovito se odrađuju i putem nastave na daljinu. U komunikaciji smo s našim projektnim partnerima s kojima dijelimo iskustva online škole, ali i realiziramo naše projektne aktivnosti. Posljednja tema projekta Landscapes, cuisine and culture in your region je tradicionalna kuhinja. Učenici su u svojim domovima zajedno sa svojim članovima obitelji pripremali razna jela koja su dokumentirali fotografijama te izradili zanimljive postere i predstavili ih projektnim partnerima putem TwinSpacea. Budući da su škole zatvorene nismo mogli pripremati jela u školskoj kuhinji, ali smo zahvaljujući trenutnoj situaciji znatno više uključili roditelje u projekt što je također dodatna vrijednost projekta. Također našim projektnim partnerima prezentirali smo i dio nematerijalne kulturne baštine Hrvatske pod zaštitom UNESCO-a - mediteransku prehranu. 

 

    

 [više]

eTwinning dan 2020.

Autor: Danica Barišić, 9. 5. 2020. 11:59

 [više]

Landscapes, cuisine and culture in your region

Autor: Danica Barišić, 9. 5. 2020. 09:48

I u otežanim uvjetima nastalim epidemijom COVID-19 nastavljamo sa eTwinning aktivnostima putem nastave na daljinu. U projektu kojem je cilj razviti suradnju između učenika različitih zemalja i tako upoznati kulturnu raznolikost Europe imali smo zadatak s projektnim partnerima napisati priču koja će se temeljiti na tradicijskim običajima neke zemlje. U ovom zadatku naši projektni partneri bili su učenici iz Poljske kojima smo predstavili nematerijalnu kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a – godišnji pokladni ophod zvončara s područja Kastavštine. Tako su naši zvončari postali glavni likovi zajedničke priče koja je nastala online uz koju su učenici napravili i prigodne crteže.

  

 [više]

Happy Birthday, Beethoven!

Autor: Danica Barišić, 13. 3. 2020. 19:11

Od početka ove kalendarske godine učenici eTwinneri i učenici sedmog razreda uključeni su u novi eTwinning projekt Happy Birthday, Beethoven! Uključivanjem u ovaj projekt pridružujemo se mnogim osnovnim i glazbenim školama te kulturnim ustanovama diljem Europe koje ulazak u 2020. godinu započinju proslavom 250. rođendana skladatelja Ludwiga van Beethovena. Neki od ciljeva projekta su pomoći djeci da dožive ljubav prema klasičnoj glazbi, razviti IKT, jezične i komunikacijske vještine, istražiti život i djelo skladatelja L. van Beethovena, aktivno se baviti glazbom te razumjeti Beethovenovu poruku prijateljstva, mira, radosti i jednakosti među svim ljudima.

Do sada su se učenici na TwinSpaceu predstavili projektnim partnerima iz Hrvatske u Našicama i Opuzenu te projektnim partnerima iz Portugala, Albanije, Italije, Bosne i Hercegovine, Turske, Poljske, Sjeverne Makedonije, Španjolske i Gruzije. Realizirane su i prve projektne aktivnosti: izrada prijedloga i glasanje za logo projekta te izrada i rješavanje  obrazovnih digitalnih igara pomoću kojih učenici uče i ponavljaju nastavne sadržaje Glazbene kulture.

                  

 [više]

Dan sigurnijeg interneta 2020.

Autor: Danica Barišić, 14. 2. 2020. 16:16

Dan sigurnijeg interneta 2020. obilježava se tijekom mjeseca veljače, ove godine pod sloganom „Zajedno za bolji internet“. Učenici eTwinneri PŠ Ciglena obilježili su Dan sigurnijeg interneta nizom aktivnosti. Obzirom da učenici sve više koriste digitalne tehnologije u nastavi, ali i u svoje slobodno vrijeme ponovili smo pravila sigurnosti na internetu te naučili mnogo novoga. Učenici su kroz dva školska sata u obliku radionica ponovili deset pravila sigurnijeg interneta, putem digitalnog kviza naučili vrste elektroničkog nasilja te izradili plakate. Obilježavanjem ovoga dana realizirani su neki od odgojno-obrazovnih ciljeva međupredmetne teme Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije.

 

 [više]

Hranilice za ptice

Autor: Danica Barišić, 16. 1. 2020. 08:27

U sklopu projekta Animal Friends in an Animal-Friendly World učenici su izradili hranilice za ptice. Za izradu hranilica bile su nam potrebne stare plastične boce i kuhače. Učenici su tako napravili dobro djelo za ptice koje zimu provode u našim krajevima, a također su osvijestili važnost recikliranja. Hranilice smo stavili pod krov naše školske terase.

Kako je izgledala naša radionica možete vidjeti ako kliknete fotografiju.

 [više]

Landscapes, cuisine and culture in your region

Autor: Danica Barišić, 15. 12. 2019. 08:48

Cilj ovoga projekta je razviti suradnju između učenika različitih  zemalja i tako upoznati kulturnu raznolikost Europe. Tijekom prvog polugodišta učenici jedni drugima predstavili sebe i svoju školu te zajednički izradili logo projekta. Kraj u kojem žive učenici su predstavili razglednicama koje su sami izradili. Razglednice su objavili na projektnoj platformi TwinSpace te u zajedničkoj e-knjizi. Za kraj polugodišta te su razglednice slali poštom zajedno s božićnim čestitkama i božićnim darovima. Tim naše škole tako je razmijenio pakete s timom iz Španjolske. Učenici su se jako razveselili pristiglom paketu s razglednicama, čestitkama, slatkišima i malim darovima. Mi smo u Španjolsku također poslali božićne čestitke i slatkiše te razglednice Bjelovara i licitarska srca.

 [više]

Kućica za ptice

Autor: Danica Barišić, 12. 12. 2019. 08:27

Tijekom prvog polugodišta učenici su marljivo radili na projektu Animal Friends in an Animal-Friendly World. Najopsežniji projektni zadatak bio je istražiti i promaći podatke o pojedinim životinjama. Učenici su zadatak radili u međunarodnim timovima tako što su zajednički odabrali životinje o kojima žele istraživati, razmjenjivali podatke istraživanja na forumu te pronađene rezultate zapisali u zajedničku e-knjigu. Cilj projekta je razviti osjetljivost i ljubav prema životinjskom svijetu te osvijestiti probleme s kojima se susreću ljudi i životinje u različitim zemljama, no osim istraživanja učenici moraju napraviti i neka dobra djela kojim će pokazati brigu za životinje i njihove potrebe. Prvo dobro djelo osmislila je naša učenica Ivona koja je izradila kućicu za ptice. Uz pomoć našeg domara učenici su kućicu postavili na drvo u našem školskom dvorištu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lsYDLjw8ovc&feature=emb_logo

 

 [više]

European Quality Label

Autor: Danica Barišić, 7. 11. 2019. 09:10

Naša škola dobila je Europsku oznaku kvalitete za izvrsnost rada na eTwinning projektu " Famous people in Europe." To znači da su rad naših učenika, učiteljice i škole prepoznati na najvišoj europskoj razini. 

 [više]

Animal Friends in an Animal-Friendly World

Autor: Danica Barišić, 26. 10. 2019. 10:00

Animal Friends in an Animal-Friendly World naziv je novog međunarodnog projekta u koji su uključeni eTwinneri, učenici sedmog razreda. Cilj projekta je razviti osjetljivost i ljubav prema životinjskom svijetu te osvijestiti probleme s kojima se susreću ljudi i životinje u različitim zemljama. Kroz rad na projektu učenici će također razvijati jezične i IKT vještine te stvarati nova prijateljstva sa svojim europskim kolegama u eTwinning zajednici.

U sklopu ovog projekta, 23. rujna, učenici su posjetili Gradski muzej Bjelovar te razgledali izložbu Zašto je pčela važnija od čovjeka?. Na izložbi su učenici doznali mnoge zanimljivosti i korisne informacije koje su putem TwinSpacea prenijeli svojim projektnim partnerima.

 [više]

Nacionalna oznaka kvalitete za projekt

Autor: Danica Barišić, 9. 10. 2019. 11:14

Učenici, eTwinneri PŠ Ciglena, te njihova učiteljica Danica Barišić, nagrađeni su eTwinnning oznakom kvalitete za rad na projektu Famous people in Europe koji se provodio tijekom cijele nastavne godine 2018./2019. Kako piše i u obrazloženju uz dodijeljenu nacionalnu oznaku kvalitete, tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije, projekt je integriran u kurikulum, a komunikacija i suradnja partnerskih škola je bila kvalitetna. Rezultati projekta i diseminacija projekta kvalitetno su predstavljeni u odgojno-obrazovnoj ustanovi, te su vidljivi u TwinSpace-u, a tijekom provedbe projekta korišten je niz web alata.

Ova nagrada bit će poticaj da i dalje aktivno sudjelujemo u eTwinning projektima i predstavljamo našu školu u eTwinning zajednici.

 

 [više]

POSJET GRADSKOM MUZEJU BJELOVAR

Autor: Danica Barišić, 5. 6. 2019. 20:56

Danas su učenici PŠ Ciglena posjetili Gradski muzej Bjelovar i razgledali izložbu MEŠTROVIĆ – SKULPTURE / LITOGRAFIJE / CRTRŽI. Posjet muzeju realiziran je u okviru eTwinning projekta Famous people in Europe koji je trajao cijelu nastavnu godinu. Kroz ovaj međunarodni projekt učenici su upoznali mnoge značajne osobe Europe iz područja umjetnosti, znanosti, povijesti i sporta koji su stvorili zajedničku europsku povijest. Svojim vršnjacima iz mnogobrojnih europskih zemalja učenici su predstavili i umjetnika Ivana Meštrovića koji spada među najistaknutije hrvatske kipare i umjetnike koji su svojim radom stekli svjetsku reputaciju. Ovim putem zahvaljujemo se gospodinu Milanu Pavloviću, ravnatelju Gradskog muzeja Bjelovar, koji nas je vrlo srdačno dočekao.

 [više]

Famous people in Europe

Autor: Danica Barišić, 24. 5. 2019. 18:11

Projekt Famous people in Europe, koji je trajao cijelu nastavnu godinu privodimo kraju. Deset vrijednih učenika šestog i osmog razreda odradili su veliki posao i mnogo novoga naučili, razvili IKT vještine i kroz neformalno učenje dobro se zabavili. Koje poznate osobe iz Hrvatske smo predstavili našim projektnim partnerima i koje su sve poznate europske osobe predstavljene u ovom velikom projektu kroz niz različitih aktivnosti možete vidjeti u završnoj prezentaciji koja je bila posljednji zadatak projekta.

 [više]

eTwinning dan

Autor: Danica Barišić, 11. 5. 2019. 15:01

I ove godine eTwinning tim PŠ Ciglena obilježio je 9. svibnja - eTwinning dan i kraj proljetne kampanje za 2019. godinu. Svi članovi eTwinning zajednice bili su pozvani da se pridruže i na kreativan način proslave ovogodišnju temu eTwinninga – Demokratsko sudjelovanje. Budući da se taj dan obilježava i Dan Europe inspiraciju smo pronašli u našem ovogodišnjem projektu Famous people in Europe kroz koji smo upoznali mnoge značajne osobe Europe iz područja znanosti, umjetnosti, povijesti i sporta koji su stvorili zajedničku europsku povijest. Naš rad objavili smo i na stranicama eTwinning grupe Spring Campaign 2019 te time promovirali dio rada naše škole.

    

    

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Korisni linkovi
Lista linkova je prazna

 

e-Dnevnik za nastavnike

    e-Dnevnik za učenike

 

 

 


 

 

eTwinning

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
CMS za škole logo
I. osnovna škola Bjelovar / Željka Sabola br.14, HR-43000 Bjelovar / www.os-prva-bj.skole.hr / prva.bj@os-prva-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju